Εμπιστοσύνη στην ποιότητα της Λάτσιο

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές

Κάθε φινάλε ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις για όσους το παρακολουθούν. Σήμερα και αύριο έχουμε την τελευταία αγωνιστική για φέτος στα γκρουπ και αναμένεται ένας… χαμός αναφορικά με το θέμα των προκρίσεων στους «16», αλλά και για τις 3ες θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς του διημέρου θα γίνει στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Βελγική Κλαμπ Μπριζ και τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Λάτσιο: Επιστροφή στις νίκες για τους «λατσιάλι» στο Ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 στη Σπέτσια και πηγαίνουν με ανεβασμένο «ηθικό» στον τελικό κόντρα στη Μπριζ. Στον όμιλο παραμένουν ως η μοναδική αήττητη ομάδα και αν μείνουν και στο τελευταίο ματς θα «εξαργυρώσουν» τις εμφανίσεις τους με πρόκριση. Μπορεί η ισοπαλία να τους κάνει, όμως είναι δεδομένο πως ο Ιντζάγκι θέλει τη νίκη γιατί μπορεί εκτός της πρόκρισης να έρθει και η πρώτη θέση, αν χάσει βαθμούς η Ντόρτμουντ. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Καισέδο, Κορέα και Πάτρικ, όλοι ημιβασικοί.

Κλαμπ Μπριζ: Να γράψει ιστορία στοχεύει στη Ρώμη η πρωταθλήτρια Βελγίου, καθώς με διπλό προκρίνεται για πρώτη φορά στα νοκ-άουτ του θεσμού. Πέρα από τις ήττες κόντρα στη Ντόρτμουντ στον όμιλο, η ομάδα παραμένει αήττητη εδώ και 2 μήνες και έχει δείξει ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα. Στην έδρα της Λάτσιο θα επιχειρήσει αρχικά να κρατήσει το μηδέν και να ψάξει κάποια κόντρα ή στημένη φάση για να σκοράρει. Εκτός ο βασικός εξτρέμ Ντιατά, μέχρι τέλους θα περιμένουν τον βασικός χαφ Βόρμερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να προκριθεί στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτάσει η Κλαμπ Μπριζ, καθώς με νίκη μέσα στη Ρώμη θα το καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Όμως η Λάτσιο, εκτός του ότι είναι πιο έμπειρη στο θεσμό, είναι καλύτερη ομάδα γενικότερα. Παρότι το Χ κάνει στους γηπεδούχους, θα πάμε με τον άσο του 1.73 από τη Bwin.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα μόνο στο www.betpicks.gr

-Ad-