Ένας νεκρός στο κέντρο της Αθήνας: Πώς και από ποιους έγινε το φονικό

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, με ένα νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής στην οδό Σπάρτης 4 στην πλατεία Αμερικής.

Συνεπλάκησαν δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι ένας 18χρονος Αφγανός. Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα μέλη των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έντονα, χρησιμοποιώντας μάλιστα μαχαίρια, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Αφγανού που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα τονίζουν ότι εκτός από τον 18χρονο νεκρό που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από την συμπλοκή υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες.

Σειρά προσαγωγών, πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ άμεσα ξεκίνησαν και οι ανακρίσεις προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του αιματηρού περιστατικού, προκειμένου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να φτάσουν στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε τον 18χρονο.