Ένταση με την Ουρανία Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ

Τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα που μετέφερε τον Νίκο Μιχαλολιάκο έφτασε στη ΓΑΔΑ, η σύζυγος και η κόρη του τον συνόδευσαν με άλλο αυτοκίνητο με τη δεύτερη να επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους.

Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης κι από εκεί με υπηρεσιακό αυτοκίνητο οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Κατά την έξοδο από την πολυκατοικία όπου διέμενε, υπήρξε αρκετή ένταση καθώς υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής στη συνέχεια προπηλάκισαν δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ που προσπάθησαν να πλησιάσουν το αυτοκίνητό του.

Η ίδια εικόνα, επαναλήφθηκε και στη ΓΑΔΑ. Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου, κινήθηκαν με δικό τους αυτοκίνητο πίσω από το υπηρεσιακό όχημα.

Κατά την άφιξη στη ΓΑΔΑ επικράτησε ένταση, με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους έξω από το κτήριο της Γενικής Ασφάλειας ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες και στη συνέχεια, βιντεοσκοπούσε όσους ήταν εκεί για την παράδοση του πατέρα της στα χέρια των αρμοδίων αρχών…

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλοςε