Έντι Ράμα: «Κλείδωσε» το γήπεδο Γαλατσίου για την ομιλία του

Την επίσκεψη του στην Αθήνα ο Ράμα επαναβεβαίωσε με νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Δευτέρα. Μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «ανυπομονώ να συναντηθούμε με μεγάλη περηφάνεια για όλους εσάς, Αλβανούς της Ελλάδας».

Την ομιλία στην Αθήνα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις στο Μιλάνο, στις 26 Μαΐου, στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου και στο Ντίσελντορφ στις 16 Ιουνίου. Η περιοδεία ονομάζεται «Περήφανοι για την Αλβανία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη Ράμα, επιλέχθηκε στην ημερομηνία της συμπλήρωσης ενός έτους από την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, υποψήφιου τότε δημάρχου Χειμάρρας. Ένα γεγονός που αποτέλεσε αιτία οι σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας να μπουν στον «πάγο», εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, πλέον έχει «κλειδώσει» το γήπεδο Γαλατσίου για την ομιλία του Έντι Ράμα.

Την άδεια έδωσε η εταιρεία ακινήτων του Δημοσίου και τη συμφωνία της μίσθωσης έκλεισε ο ιδιώτης που διαχειρίζεται μέρος των Ολυμπιαών Εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο Ράμα δεσμεύτηκε ότι η συγκέντρωση δεν σχετίζεται με τις Ευρωεκλογές, ούτε με εσωτερικά ζητήματα και αφηγήματα που κεντρίζουν τους Έλληνες πολίτες.