Εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν – Ομολόγησε ο πατέρας – Τι λέει ο δικηγόρος

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της.

Η 7χρονη αγνούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι.

Λίγο αργότερα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν ομολόγησε στις Αρχές ότι ήταν αυτός που έστειλε το παιδί του στη Γαλλία, όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές ύστερα από την περίπου δίμηνη εξαφάνισή του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, κάλεσε την ξαδέλφη της νεκρής συζύγου του να παραλάβει το παιδί, όπως και έγινε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Βαλεντίν είναι καλά στην υγεία της και όλο αυτό το διάστημα που έχει σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση της ανήλικης, μιλούσαν.

Η μικρή δήλωνε χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Ο πατέρας οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα, μαζί με ακόμη έξι άτομα.

Συγκλονισμένος ο δικηγόρος του πατέρα της Βαλεντίν – Τι δήλωσε

Ο δικηγόρος του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου και τελικά βρέθηκε σήμερα στη Γαλλία, δηλώνει δικαιωμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Δικαιώνομαι κυρίως για το ότι δεν είχε βλάψει το παιδί και ότι πράγματι το παιδί είναι στη Γαλλία. Έλεγα αλήθεια, παρά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκα από μερίδα της κοινής γνώμης.

Από την πρώτη στιγμή είχα εδραία θέση ότι ο πατέρας έλεγε αλήθεια σε ότι αφορά την ακεραιότητα και τη σωματική υγεία, όμως διατήρησα επιφύλαξη, για το αν γνωρίζει αν μετακινήθηκε και πώς στο εξωτερικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που κατηγορείται», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha αρχικά ο Βασίλης Νουλέζας και συνέχισε:

«Του άσκησα αφόρητες πιέσεις την Κυριακή το απόγευμα και του είπα ότι πρέπει να πει την αλήθεια, γιατί θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες και δεν μπορεί να παραπλανά ούτε τις αρχές. Ανέλαβα τεράστιο ρίσκο, είμαι δικηγόρος Ποινικού Δικαίου και μου έγραφαν ότι είμαι δικηγόρος ενός εγκληματία που έχει πουλήσει ή οτιδήποτε άλλο το παιδί του.

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στα γονεϊκά του καθήκοντα. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια την Αγγελική Νικολούλη για το τεράστιο έργο της και όλους τους συνεργάτες της. Συνειδητοποιώ δυστυχώς ότι κινητοποιήθηκε το κράτος και η ΕΛ.ΑΣ μετά τη δημοσιότητα».