Εντοπίστηκε ροζ κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη 30χρονοςΡοζ κοκαΐνη: Συνελήφθη 30χρονος στο κέντρο της Αθήνας – Το «ναρκωτικό των πλουσίων»

Ροζ κοκαΐνη, το «ναρκωτικό των πλουσίων», εντόπισε η Αστυνομία σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, προχωρώντας σε κατάσχεση της σχετικής ποσότητας. Το σπάνιο ναρκωτικό πολυτελείας εντοπίστηκε για δεύτερη φορά στη χώρα μας.

Η Αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε ποσότητα ροζ κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας, ένα σπάνιο ναρκωτικό που αρχίζει να εμφανίζεται και στην Ελλάδα.

Η αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών έγινε το βράδυ της Τρίτης (3/9) σε σπίτι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στην Ελλάδα είχε ανιχνευθεί πρώτη φορά μικρή ποσότητα του συγκεκριμένου ναρκωτικού στη Μύκονο, ενώ σε αυτήν την περίπτωση η ποσότητα που βρέθηκε ήταν 875 γραμμάρια.

Η Αστυνομία εντόπισε την σχετική ποσότητα σε σπίτια-καβάτζες τριών μελών εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διακινούσε κάθε είδους ναρκωτικά σε όλο το λεκανοπέδιο και κυρίως στα στέκια των πλουσίων.

Έχει γίνει μία σύλληψη ενός 30χρονου κι αναζητούνται οι δύο συνεργοί του, ηλικίας 23 και 33 ετών, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Θανατηφόρο μείγμα με κεταμίνη & ecstasy η ροζ κοκαΐνη

Πρόκειται για ένα «εξελιγμένο» συνθετικό ναρκωτικό με κεταμίνη, είναι άκρως επικίνδυνο ψυχεδελικό ναρκωτικό.

Ένα γραμμάριο στοιχίζει περίπου 120 ευρώ.

Το ναρκωτικό κάνει «θραύση» στη Λατινική Αμερική, ενώ στην Ευρώπη έχει εμφανιστεί εδώ και έναν χρόνο περίπου.

Από την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας 30χρονος. Ο άνδρας έκρυβε σχεδόν ένα κιλό από το σπάνιο ναρκωτικό σε σπίτι στην Αθήνα, στο οποίο βρέθηκαν και διάφορες άλλες ποσότητες ουσιών.