Εντυπωσιακό βίντεο με κρουαζιερόπλοιο να «μάχεται» με τα κύματα

Η Νορβηγία βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

Παρόλα αυτά η κανονικότητα δεν σταματά μπροστά σε μια κακοκαιρία και καπετάνιος και πλήρωμα του έζησαν στο πετσί τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπου την ηρωική προσπάθεια του καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου «MS Nordnorge», ώστε να προσεγγίσει εν μέσω θαλασσοταραχής, λιμάνι της Νορβηγίας.

Οι μανιασμένοι άνεμοι λίγο έλειψε να ρίξουν το θηριώδες πλοίο MS Nordnorge πάνω στην προβλήτα στο Μπόντο της Νορβηγίας. Η σύγκρουση αποφεύχθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κατέγραψε περαστικός κάποιοι επιβάτες και μέλη πληρώματος παρακολουθούσαν το περιστατικό ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο κακός καιρός ανάγκασε τον καπετάνιο να μην σταματήσει σε συγκεκριμένα λιμάνια ενώ προκάλεσε σημαντική καθυστέρηση στη διαδρομή του.

Λόγω της κακοκαιρίας και των σφοδρών καταιγίδων την περασμένη εβδομάδα στη Νορβηγία πολλά δρομολόγια πλοίων ακυρώθηκαν ενώ πολλές περιοχές της χώρας αποκλείστηκαν.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025