Έως το 2023 στον Παναθηναϊκό ο Χατζηθεοδωρίδης

Έως το καλοκαίρι του 2023 θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο «Χάτζη» το καλοκαίρι του 2018, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ, είχε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 κι εδώ και περίπου ενάμισι μήνα, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Εντέλει, έπειτα από ραντεβού που έγινε τη Δευτέρα (10/8) βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο Κατερινιώτης μπακ υπέγραψε μία μέρα μετά το νέο συμβόλαιό του. Με τον Παναθηναϊκό να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στο πρόσωπό του, σε μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση που έκανε στην ποδοκνημική πριν από δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Ηλίας εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει σκοράρει 4 γκολ σε 51 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια».
Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Χατζηθεοδωρίδης τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Κάνω τις θεραπείες μου και ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στα γήπεδα και να καθιερωθώ.
Ήταν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, δύο χρόνια δύσκολα από τα οποία όμως μάθαμε πολλά. Πλέον η ομάδα πάει προς το καλύτερο και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Θέμα χρόνου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο από την τραγωδία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αμοργό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος στη Θεσσαλονίκη
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Σε 45 λεπτά ενδεχόμενο τσουνάμι θα φτάσει στην Τουρκία» – Τι λέει ο Παπαδόπουλος για τους σεισμούς στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025