Επαναλειτουργούν τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ) στην Αττική Οδό και στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα

Αγαπητοί συνδρομητές, αγαπητές συνδρομήτριες,

Οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» ενημερώνουν ότι, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου, τα 9 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα), επαναλειτουργούν κανονικά.

Οι εταιρείες, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, και για την προστασία του προσωπικού και των πελατών, είχαν διακόψει τις επισκέψεις του κοινού στα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα, χωρίς όμως οι διαθέσιμοι υπάλληλοι των Σημείων Εξυπηρέτησης και οι εκπρόσωποι της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης να σταματήσουν να διεκπεραιώνουν, άμεσα και με επαγγελματισμό, όλα τα αιτήματα των πελατών, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Η επαναλειτουργία των Σημείων Εξυπηρέτησης Συνδρομητών γίνεται βάσει των κανόνων υγιεινής, όπως αυτοί ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Παράλληλα, σε όλους τους χώρους διατίθενται αντισηπτικά και μάσκες μίας χρήσης για τους επισκέπτες που δεν διαθέτουν δικές τους μάσκες.

Ακολουθεί αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των ΣΕΣ και της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (ΤΕΠ):

Σ.Ε.Σ. Αττικής Οδού
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 18:00
Σάββατο 09:00 – 15:00

Σ.Ε.Σ. Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα)
Δευτέρα – Πέμπτη 09:00 – 15:00 έως 28/6/2020
09:30 – 15:00 από 29/6/2020
Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 16:00
Κυριακή 10:00 – 16:00 Σπαθοβούνι & 12:00 – 18:00 Νεστάνη – Καλαμάτα

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 210-6682 222
Δευτέρα – Σάββατο 08:00 – 19:00
Κυριακή 11:00 – 19:00

Fax: 210-6682 240
E-mail: [email protected]

Παράλληλα, λειτουργεί και η Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω της πλατφόρμας my e-PASS, στο https://cs.attiki-odos.gr, με τη χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης, username & password, μέσω της οποίας υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό του συνδρομητή, προκειμένου να ενημερωθεί για το χρηματικό του υπόλοιπο, τις διελεύσεις και τις πληρωμές /ανανεώσεις υπολοίπου, κτλ.

Η «Αττική Οδός Α.Ε.» και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» παραμένουν στο πλευρό των πελατών τους και φροντίζουν ανελλιπώς για την άριστη εξυπηρέτησή τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025