Νέα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – ΜΑΤ εναντίον δημοσιογράφων – Έξι τραυματίες (βίντεο και φωτογραφίες)

Νέα ένταση αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ με βία αυτή την φορά εναντίον δημοσιογράφων και φωτογράφων από τους αστυνομικούς.

Ταυτόχρονα και άλλοι φοιτητές επιχείρησαν να μπουν μέσα στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Πατησίων και προσπαθεί να προσεγγίσει την ΑΣΟΕΕ. Η διμοιρία των ΜΑΤ λίγα λεπτά μετά τις 2 βγήκε από το προαύλιο του πανεπιστημίου.

Επεισόδια ανάμεσα σε ομάδα αγνώστων και της αστυνομίας έξω από την ΑΣΟΕΕ, σημειώθηκαν νωρίτερα.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από την ΑΣΟΕΕ, όταν ομάδα φοιτητών προσπάθησε να μπει μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, το οποίο είναι κλειστό με απόφαση της Συγκλήτου ως τις 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, ενώ όταν μια ομάδα φοιτητών κατάφερε να μπει στο χώρο του Πανεπιστημίου, άνδρες των ΜΑΤ εισήλθαν στον χώρο προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Αναφορές για τραυματίες στην ΑΣΟΕΕ

Για έξι φοιτητές – τραυματίες έκανε λόγο μιλώντας στον Realfm 97,8, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου διευκρίνισε ότι ένας φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και πέντε φοιτητές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Παράλληλα, ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε ότι στο σημείο έχει φτάσει μόνο μία μηχανή του ΕΚΑΒ ενώ όπως είπε χρειάζονται τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα.

https://www.facebook.com/enotikiprotovouliaasoee/photos/a.1592839154366241/2387680694882079/?type=3