Έπεσε νεκρός μπροστά σε φίλο του την ώρα που περπατούσαν – Σοκ σε συνηθισμένη τους βόλτα

Ανάστατος ο Βόλος από τον αναπάντεχο θάνατο του άτυχου άντρα. Ο 72χρονος έπεσε νεκρός μπροστά σε κολλητό του φίλο που άρχισε να καλεί σε βοήθεια…

Η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ήταν όπως αποδείχθηκε η αρχή του τέλους του. Ο Βόλος περιμένει να μάθει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άντρα στον θάνατο. Είχε βγει για περπάτημα με φίλο του, όταν ξαφνικά παραπονέθηκε πως δεν αισθάνεται καλά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξε ο περίπατος δύο φίλων το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου, σε δασική περιοχή, πάνω από την περιοχή της Μπουρμπουλήθρας, στις Αλυκές του Βόλου, καθώς ο ένας από τους δύο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός.

Πρόκειται για άντρα 72 χρόνων, ο οποίος μαζί με τον φίλο του είχαν ξεκινήσει για περπάτημα. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής παραπονέθηκε για αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω.

Ο φίλος του πανικοβλήθηκε και ειδοποίησε αμέσως τον γιο του, ενημερώνοντας που βρίσκονται και αμέσως ξεκίνησε μία ολόκληρη επιχείρηση από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο, που είναι σε υψόμετρο 600 μέτρων, σε μία περιοχή που περικλείεται από βράχια.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Ο 72χρονος δυστυχώς ήταν νεκρός.

Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια νεκροψίας- νεκροτομής.