Έπιασαν τον «μαϊμού» ΔΕΗτζή που πήρε από τη γιαγιά 110.000€

Σεσημασμένος απατεώνας ο «μαϊμού» ΔΕΗτζής που άρπαξε τις οικονομίες μια ζωής από τη γιαγιά στο Κωσταλέξι Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέσα σε ενα 24ωρο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας της Δ.Α. Φθιώτιδας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απατεώνα και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για έναν 41χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Μάλιστα η 84χρονη από το Κωσταλέξι αναγνώρισε τον ευγενικό κύριο που της συστήθηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ και τελικά της πήρε 110.000€.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο επαγγελματίας απατεώνας συνελήφθη το Σάββατο κοντά στο σπίτι του, στο Ζεφύρι, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν βρεθεί τα χρήματα που πήρε από την ηλικιωμένη.

Πως ο απατεώνας ανακάλυψε την κρυψώνα της γιαγιάς

Γερή μπάζα έκανε ο απατεώνας που παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ σε 84χρονη γυναίκα στο Κωσταλέξι Λαμίας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7).

Ο μαϊμού – ΔΕΗτζής ήταν μελαχρινός, φορούσε κοστούμι, γυαλιά ηλίου και καπέλο. Ήταν πολύ ευγενικός και ενημέρωσε την ανυποψίαστη ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και ότι έπρεπε να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ.

Στη συνέχεια για τον κόπο του ζήτησε 100 ευρώ παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε το κομπόδεμά της. Ο απατεώνας χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε, για να επιστρέψει όμως λίγο αργότερα.

Ο «μαϊμού» ΔΕΗτζής πήγε κατευθείαν στο σημείο, που είχε το κομπόδεμα η ηλικιωμένη και το οποίο βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε όλα τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!

lamiareport.gr

-Ad-