Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε τη χορηγική της συνεργασία με τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 και θεωρείται μια από τις κορυφαίες και πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές εταιρίες ζυμαρικών. Για περισσότερα από 90 χρόνια αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει την καινοτομία στο DNA της. Παράγει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα ζυμαρικά με υψηλή θρεπτική αξία που καλύπτουν τις σύγχρονες και αυξημένες ανάγκες, όπως αυτές που έχουν οι αθλητές.

Η ΗΛΙΟΣ μέσα από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και την κοινωνία. Με υψηλή προτεραιότητα στη στήριξη του τοπικού αθλητισμού και στην ανάδειξη των ταλέντων των νέων ανθρώπων, υποστηρίζει ένθερμα τις αγωνιστικές προσπάθειες των παικτών της ΠΑΕ Κηφισιά, που σημειώνει ανοδική πορεία και διεκδικεί περισσότερες αξιώσεις και νικηφόρα αποτελέσματα.

«Είμαστε υπερήφανοι που η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, σε απαιτητικές και δύσκολες περιόδους για τον ελληνικό αθλητισμό, βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες και το φίλαθλο κοινό», αναφέρει η ανακοίνωση.

-Ad-