Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στον φορέα διαχείρισης λιμνών Βόλβης-Κορώνειας

Tον φορέα διαχείρισης των λιμνών Βόλβης-Κορώνειας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι στο φορέα διαχείρισης ενημέρωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας για το έργο που επιτελεί ο φορέας, για τους τομείς της δραστηριότητάς του, για τα τεχνικά έργα τα οποία υπάρχουν και τα όσα έχουν σχεδιαστεί καθώς και για προγράμματα τα οποία υλοποιούνται και αφορούν τόσο στις λίμνες όσο και στον ορεινό όγκο του Χολομώντα που ανήκει στο χώρο ευθύνης τους.

Αναφέρθηκαν, επίσης, και σε ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

“Το περιβάλλον αποτελεί κομμάτι των προτεραιοτήτων μας”, τόνισε η Ρένα Δούρου και σημείωσε πως είναι δεδομένη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων στο φορέα.

Παράλληλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν πως απαιτείται εγρήγορση και συνεννόηση ώστε να αναληφθούν δράσεις για την καλύτερη λειτουργία της περιοχής των λιμνών, ώστε να λειτουργήσει ως δυναμικός μοχλός ανάπτυξης.