Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο ιστορικό Μινιόν: «Η Αθήνα αλλάζει, όπως αλλάζει και όλη η χώρα»

Η Αθήνα αλλάζει, όπως αλλάζει και όλη η χώρα, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού από τους χώρους του ιστορικού Μινιόν.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εστιάζει στο γεγονός ότι η Ελλάδα πλέον έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις, το ίδιο και το κέντρο της Αθήνας, περιοχές που όπως είπε έχουν ακόμα τις δυσκολίες τους, όμως χάρη και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, αλλάζουν πλέον όψη, συνεισφέροντας σε μια σημαντική αστική αναγέννηση.

Τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά μας, ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη.

Ο ΠΘ ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της εταιρείας στον χώρο και ενημερώθηκε για την νέα του χρήση, καθώς το γνωστό αθηναϊκό τοπόσημο που παρέμενε εγκαταλελειμμένο από τα μέσα της δεκαετίας του 80, μετά τη μεγαλη φωτιά που είχε ξεσπάσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1980, μετατρέπεται εντος του 2024 σε ένα «πράσινο» βιοκλιματικό κτίριο μεικτής χρήσης, με καταστήματα, γραφεία, κατοικίες και εστίαση.

Και είναι σημαντικό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι αυτό γίνεται από μία ελληνική εταιρεία με Έλληνες αρχιτέκτονες.

Λίγες ώρες πριν από την αυλαία των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή και την ψήφο εμπιστοσύνης, ο πρωθυπουργός περπάτησε επίσης στην Ομόνοια, μίλησε με εργαζόμενους και καταστηματάρχες, φωτογραφήθηκε με πολίτες που τον ρώτησαν και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές , σε μια περιοχή όπως είπε που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά , καθώς επί 7 χρόνια είχε το γραφείο του στην Χαλκοκονδύλη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Novibet επιλέγει τη Rakuten Viber για μια καθηλωτική αθλητική εμπειρία στην Ελλάδα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν από τη Σύνοδο στο Κίεβο: Νέο πακέτο βοήθειας ύψους 3,5 δισ. ευρώ από την ΕΕ – Τι είπε για τον Πούτιν
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου – Οι γρίφοι και το ύποπτο αυτοκίνητο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ μεταξύ της Σαντορίνης και της Αμοργού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μπαλάσκας για Βασίλη Καλογήρου: «Δεν επέδειξε προβληματικό χαρακτήρα και δεν προκύπτει από καμία κατάθεση που δόθηκε»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή 68χρονος προπονητής τάε κβον ντο που βίαζε 12χρονη αθλήτριά του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση ένας νεαρός μετά από ανατροπή κλεμμένης μοτοσικλέτας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άλιμος: Αγοράκι 3 ετών βρέθηκε να τρέχει ξυπόλητο μέσα στο κρύο
24 Φεβρουαρίου, 2025