Επιστρέφουν τα χαμόγελα στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Το δικό της «χρώμα» δίνει κάθε Σαββατοκύριακο η Πρέμιερ Λιγκ στους ποδοσφαιρόφιλους κάθε γωνιάς της γης και αυτό το διήμερο το πιο σημαντικό ματς, μακράν του δεύτερου, είναι αυτό που θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

Οι δυο παραδοσιακές δυνάμεις του Αγγλικού ποδοσφαίρου συγκρούονται για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ραντεβού που και οι δυο θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Μάν. Γιουνάιτεντ: Οι «μπέμπηδες» του Σόλσκιερ αρχίζουν να «ρολάρουν» όσο περνάει ο καιρός, εμφανίζοντας δείγματα από το φινάλε της περσινής σεζόν. Το 5-0 επί της Λειψίας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιθανό να κρύβει και κάποιες αλήθειες για τους «διαβόλους», οι οποίοι ήθελαν ένα παρόμοιο ξέσπασπα. Εκτός για το ντέρμπι θα είναι οι Τέλες και Μαρσιάλ, με τον Καβάνι να θέτει υποψηφιότητα για βασικός.

Άρσεναλ: Χωρίς προβλήματα και με πολλές αλλαγές, η Άρσεναλ του Αρτέτα δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Γιουρόπα μεσοβδόμαδα. Το μεγάλο στοίχημα για τον Ισπανό κόουτς είναι η Πρέμιερ Λιγκ, μιας και η Ευρώπη έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας πόνεσε τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι, πάντως, στα ντέρμπι εμφανίζονται ανταγωνιστικοί. Αμφίβολος δίνεται ο Νταβίντ Λουίζ, στο μοναδικό αγωνιστικό θέμα πέραν των μακροχρόνιων τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα που δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με την ανεβασμένη ψυχολογία της, δίνουν ένα αβαντάζ στην έδρα και τον άσο του 2.12.