Επιστροφή στα έδρανα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο – Δείτε πως τον υποδέχτηκαν (video)

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να επιστρέψει στα έδρανα του πανεπιστημίου, εκεί που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια πριν ασχοληθεί με την πολιτική.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο οι φοιτητές, κατά τη διάρκεια της πρώτης του πανηγυρικής ομιλίας, ως καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έπειτα από 26 χρόνια πολιτικής σταδιοδρομίας και μετά την παραίτησή του από το ΚΙΝΑΛ και τη μη συμμετοχή του στις τελευταίες εθνικές εκλογές, αποφάσισε να επιστρέψει στα έδρανα του πανεπιστημίου, εκεί που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια πριν ασχοληθεί με την πολιτική.

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο καλωσόρισε στο βήμα ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, ενώ από την πλευρά του ο πρώην υπουργός στην αρχική του ομιλία αναφέρθηκε στις εμπειρίες που απέκτησε από την πολιτική του σταδιοδρομία.

“Εδώ είναι το σπίτι μου” είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα διδάξει Πολιτειολογία και Ελληνική Πολιτική και Συνταγματική Ιστορία 1821-1975. Δείτε τι είπε στο wepost.gr, αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του…