Επιθέσεις «φωτιά» στις Βρυξέλλες

Μάθε τα πάντα για το Stoiximan

Ημέρα δεύτερη για την προτελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Nations League και για το γκρουπ 2 της πρώτης κατηγορίας σχεδόν τα πάντα κρίνονται στο πολύ μεγάλο ραντεβού του Βέλγίου με την Αγγλία στο «Κινγκ Μπόντουιν» των Βρυξελλών.

Να θυμίσουμε πως μόνο ο πρώτος του ομίλου περνάει στην επόμενη, νοκ-άουτ αυτή τη φορά, φάση της διοργάνωσης. Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης η Δανία με την Ισλανδία και δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι Βέλγοι έχουν 9 βαθμούς, Αγγλία και Δανία από 7, ενώ η Ισλανδία θα αγωνίζεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας από του χρόνου, καθώς είναι οριστικά τελευταία με μηδέν.

Βέλγιο: Με πολλές αλλαγές και τα περισσότερα αστέρια της εκτός αποστολής παρατάχθηκε στο φιλικό κόντρα στην Ελβετία πριν λίγες ημέρες το Βέλγιο και παρότι δεν είχε την εικόνα που έχουμε συνηθίσει στο παιχνίδι του, κατάφερε και κέρδισε με ανατροπή. Ο Μαρτίνεθ σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τώρα, στο μεγάλο ραντεβού κόντρα στην Αγγλία, στην αποστολή ενσωματώνονται οι Ντε Μπρούιν, Λουκάκου, Κουρτουά, Μενιέ, Αντερβάιρελντ, Βίτσελ και Μέρτενς, δίνοντας φυσικά άλλη δυναμική στην ομάδα. Με νίκη, αφήνει σίγουρα εκτός μάχης την Αγγλία και παίζει την πρόκριση στο τελευταίο ματς με τη Δανία, αν φυσικά η τελευταία νικήσει σήμερα την Ισλανδία.

Αγγλία: Η ήττα από τη Δανία μέσα στο Λονδίνο πριν ένα μήνα έχει φέρει την Αγγλία εκτός τροχιάς κορυφής στον όμιλο, όμως τα «λιοντάρια» έχουν τρομερή ποιότητα για να τους ξεγράψει κάποιος από οποιαδήποτε διοργάνωση. Με στόχο το 2/2, ο Σάουθγκεϊτ θεωρεί πως δύσκολα θα χαθεί ο στόχος και ο Άγγλος τεχνικός έχει καλέσει στην αποστολή ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Νησί (και όχι μόνο). Με τους Κέιν και Κάλβερτ Λούιν σε τρομερή κατάσταση, πάντως, σε κανέναν δε θα έκανε εντύπωση ένα διπλό μέσα στις Βρυξέλλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βέλγιο και Αγγλία έχουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης οι οποίοι είναι ικανοί να διαλύσουν κάθε είδους άμυνα στην καλή τους μέρα. Θεωρούμε πως το ματς είναι πολύ αμφίρροπο για κάθε είδους πρόβλεψη σημείου και θα πάμε με το να σκοράρουν αμφότερες, κάτι που πληρώνει 1.75 στη Betshop.

-Ad-