Γιαννακόπουλος: «Ελάτε να καθαρίσουμε μαζί τη θύρα 13»

«Επίθεση» προς τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω συνέντευξης Τύπου.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ από τους πράσινους, ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα όσα έγιναν στο φινάλε με την είσοδο κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να χαλάσουν τη φιέστα της απονομής.

Σε αυτούς -και όχι μόνο- θέλησε να απευθυνθεί ο Γιαννακόπουλος, στέλνοντας το μήνυμα του.

«Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη. Χθες αντί να χαιρόμαστε ήρθαν πενήντα άτομα φωνάζοντας Θύρα 13 και ήρθαν και χτύπησαν έναν οπαδό. Θέλω να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνω ρουφιάνος ούτε θα δείξω τα πρόσωπά τους στην αστυνομία. Δεν είδα καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση, αλλά αυτοί οι πενήντα τα γράφουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε.

«Εγώ θα το λύσω το θέμα και ας λέτε πως τα βάζω με τον απλό οπαδό όπως είμαι και εγώ και απλά έτυχε να είμαι πρόεδρος. Αυτοί οι πενήντα δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κ…ο. Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου, δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγγνώμη αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ!»

-Ad-