Επίθεση με τσεκούρι: Κατέβηκε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο – Δείτε γιατί

Προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 45χρονος δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις υπάλληλοι.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση, το οποίο όμως κατέβηκε

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.

Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Καρέ-καρέ η φρικιαστική επίθεση, όπως την περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες

“Ούτε στις ταινίες θρίλερ τέτοιες εικόνες, ήρθε για να σκοτώσει τυφλά”, περιγράφουν στο e-ptolemeos, άνθρωποι οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο βίντεο που κατέγραψε καρέ- καρέ το περιστατικό.

Ο 45χρονος δράστης, χτύπησε με το τσεκούρι τρεις φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του “ισοπεδώνοντας” ουσιαστικά την πρώτη γυναίκα- εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του 45χρονου, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο δράστης να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

Πριν τη χτυπήσει χειρότερα, έρχεται η παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη, ο οποίος με μια κίνηση αυτοθυσίας κατάφερε να σταματήσει το δράστη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πράξη.