Επίθεση με βιτριόλι: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν εγκαταλείπω την 35χρονη»

Ο συνήγορος υπεράσπισής της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, Σάκης Κεχαγιόχλου, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γυναίκα αλλά και τους λόγους που δεν την εγκαταλείπει.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος μιλώντας στον ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι η φερόμενη ως δράστιδα αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα της δικογραφίας κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση, θα συνεχίσει να την υπερασπίζεται γιατί δε θέλει να εγκαταλείπει «οποιονδήποτε κατηγορούμενο που είναι κρατούμενος και βρίσκεται στο πάτωμα».

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης, δήλωσε ότι για τέταρτο 24ωρο είναι άυπνη και χωρίς φαγητό.

Παράλληλα ο συνήγορός της επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση, καθώς θεωρεί ότι όταν αντιμετωπίζεις άρνηση της πραγματικότητας, πρέπει να αναδεικνύονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι συνθήκες τελέσεως της πράξης.

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με την άρτια μελετημένη και οργανωμένη επίθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ακόμα και «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας», ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή. Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως. Γιατί κατά τα άλλα η δικογραφία βοά»

-Ad-