Επίθεση με Βιτριόλι: «Άλλος είναι ο λόγος που την έκαψε»

Άλλο είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, ότι η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας είπε πως «αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος».

Ο κ. Γκαβέρας μιλώντας στο OPEN, επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν «η σχέση με τον εντολέα μου» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα βγουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα στοιχεία «και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη».

Μίλησε επίσης για την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της Aστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας.

Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της είπε.

-Ad-