Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις – «Είχαμε ελεύθερη σχέση»

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι η 35χρονη κατηγορούμενη και 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι γνωρίζονταν και στο παρελθόν είχαν επικοινωνήσει μέσω facebook.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κατηγορουμένη ζήτησε να μάθει από το θύμα αν είχε σχέση με τον άνδρα που η ίδια εκείνη την περίοδο ήταν μαζί.

Σχετικές εικόνες της συνομιλίας προσκόμισε στις αρχές η 34χρονη Ιωάννα ενώ ο άνδρας που φέρεται να αποτέλεσε το μήλον της έριδος στην κατάθεση του στις αρχές παραδέχτηκε τη γνωριμία του με την 35χρονη η οποία όπως λέει μετρά δυο χρόνια.

Ωστόσο, ο άνδρας αναφερόμενος στη σχέση τους την χαρακτήρισε «ελεύθερη ερωτική σχέση» η οποία διαρκεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, στην μαρτυρία του υπογραμμίζει πως είχε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής messenger με την 34χρονη Ιωάννα η οποία, όμως, σταμάτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Πριν από περίπου δυο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μια γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω messenger όπου και αναπτύξαμε μια «ελεύθερη ερωτική σχέση», την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δυο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή» αναφέρει στην κατάθεση του ο νεαρός άνδρας και στη συνέχεια περιγράφει την γνωριμία του με την άτυχη Ιωάννα λέγοντας: «Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε πέντε – δέκα τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και ένα χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της»