Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις – Τα μηνύματα της προαχθείσας με την Ιωάννα

Σε μία προσαγωγή προέβη η Ελληνική Αστυνομία αφού μία γυναίκα βρίσκεται στα χέρια των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία μαζί με άλλη μία γυναίκα αποτελούσαν τις δύο βασικές υπόπτους τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με το CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, η προσαχθείσα είναι 35 ετών και στην κατοχή της είχε την περούκα αλλά και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε προκειμένου να καλέσει ραδιοταξί την ημέρα της επίθεσης.

Παράλληλα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, η φερόμενη ως δράστιδα είχε προσωπική σχέση με την Ιωάννα και μάλιστα κατάγονταν από διπλανά χωριά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε κινητό έχουν βεθεί μηνύματα που δηλώνουν πως οι δύο γυναίκες είχαν διαφορές.

Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.