Επίθεση με βιτριόλι: Δύσκολες ώρες στο Θριάσιο για την Ιωάννα

Με την ψυχολογική υποστήριξη ομάδας ειδικών και ελάχιστη επικοινωνία περνούν οι δύσκολες ώρες στο Θριάσιο νοσοκομείο για την 34χρονη Ιωάννα, περιμένοντας υπομονετικά να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις αποκατάστασης.

Βασανιστικά περνούν οι ώρες στο Θριάσιο για την 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου.

Οι πληροφορίες που φθάνουν στα αυτιά της Ιωάννας για το πώς εξελίσσονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τα ευρήματα και τους πομπούς παρακολούθησης είναι μετρημένες, προκειμένου να μην διαταράξουν περισσότερο την ψυχική της υγεία.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί έχουν προετοιμάσει την Ιωάννα ότι θα υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις σε βάθος χρόνου, καθώς και για το ότι η αποκατάσταση θα είναι μια επίπονη διαδικασία.

«Βράχος» στο πλευρό της, η μητέρα της που της δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει να μάχεται.

Με διάβασμα και τηλεόραση η 35χρονη στη φυλακή

Την ίδια ώρα, η 35χρονη που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού σε ξεχωριστό κελί και προαυλίζεται μόνη της, είναι ήσυχη και δεν δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα περνάει την ημέρα της διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας τηλεόραση.

Κομβικής σημασία ερώτημα είναι τι έχει βρεθεί και τι έχει αγοραστεί από την πιστωτική κάρτα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και κατασχέθηκε.

Αναπάντητο ερώτημα παραμένει και το αν βρέθηκαν πάνω στα ρούχα και στην καπαρντίνα της 35χρονης, ίχνη από το βιτριόλι.

Πληροφορίες: MEGA