Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα της αλήθειας – Τα νέα στοιχεία και οι ανατροπές (vid)

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Μετά από ανατροπές αρχικών υποθέσεων κ δεδομένων, ο κλοιός γύρω από τη μυστηριώδη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη έχει σφίξει σε τέτοιο βαθμό, που τα επόμενα 24ωρα, αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Με την άτυχη Ιωάννα να παραμένει σε άθλια κατάσταση στο Θριάσιο, τους στενούς συγγενείς της να δηλώνουν συγκλονισμένοι και τους συναδέλφους της, στην ιδιωτική εταιρεία της Καλλιθέας φοβισμένοι.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν την εμπλοκή όχι μόνο φυσικού, αλλά και ηθικού αυτουργού.

Θεωρούν πλέον πιθανό το ενδεχόμενο το πρόσωπο που είχε άσβεστο μίσος για την Ιωάννα, να στρατολόγησε και να ανέθεσε την επίθεση σε μια γυναίκα που δεν γνώριζε η 34χρονη, ώστε να μην αναγνωριστεί.

Δεν ήταν μία σπασμωδική εκδικητική επίθεση όπως φαινόταν αρχικά. Είχε σημαντική οργάνωση, υπήρχε γνώση των κινήσεων της 34χρονης κι ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας για να μην εντοπισθεί η γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με το vima.gr, βασικό στοιχείο της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι μια κλήση από καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ με τηλεκάρτα προς εταιρεία ταξί, προκειμένου να μεταβεί και να αποχωρήσει από το σημείο της επίθεσης η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι.

Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να αντλήσει στοιχεία από τις κάμερες κοντά στο καρτοτηλέφωνο όπου προσδιορίζεται ότι έγινε η επίμαχη κλήση ενώ εξετάζεται αν από την ίδια τηλεκάρτα είχαν πραγματοποιηθεί κι άλλες κλήσεις στη συνέχεια.

Μέσα στη μέρα, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν ξανά τη νεαρή Ιωάννα στο Θριάσιο για να της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι επιχειρείται άρση απορρήτου συνομιλιών κι επικοινωνιών σε τουλάχιστον 7 άτομα και σαρώσεις κλήσεων για να διαπιστωθεί τυχόν αλληλουχία τηλεφωνικών επαφών που σχετίζονται με προσυνεννοήσεις φυσικών κι ηθικών αυτουργών.

Έλεγχος γίνεται και σε προφίλ στο Facebook που έχουν πρόσωπα που αναφέρονται στην υπόθεση.

Πληροφορίες: MEGA