Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε νεκρή την Ιωάννα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι, με την κατηγορούμενη να παραπέμπεται για ανθρωποκτονία και τον δικηγόρο της άτυχης Ιωάννας να μεταφέρει λόγια της πελάτη του και να λέει ότι την ήθελε νεκρή.

O δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή Live News σημείωσε πως η πλευρά της Ιωάννας είναι ικανοποιημένη από την απόφαση των δικαστών. «Και η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι το άτομο που το έκανε αυτό, και πριν συλληφθεί, την ήθελε νεκρή».

«Από την εμπειρία μου εκτιμώ ότι μέσα στο καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να ξεκινήσει η δίκη, δεν πρέπει να περάσει το 18μηνο» κατέληξε ο κ. Λύτρας

Να σημειωθεί ότι η 36χρονη κατηγορούμενη θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας το Μάιο του 2020, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Το δικαστικό συμβούλιο υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση και παραπέμπει την 36χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, κρίνοντας πως από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πως η κατηγορουμένη είχε σκοπό να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα.

-Ad-