Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στο εξιτήριο η Ιωάννα

Κοντά στο εξιτήριο φέρεται να βρίσκεται η Ιωάννα, περίπου δυόμισι μήνες μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα. Βέβαια, μεσολάβησε ένα εξαιρετικά ψυχοφθόρο για την ίδια διάστημα και την οικογένειά της μετά από επτά δύσκολα χειρουργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η Ιωάννα είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο αν και η ψυχολογία της ακόμη δεν είναι καλή.

Την περασμένη εβδομάδα η 34χρονη φέρεται να υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο για τα τραύματα που φέρει στο αριστερό της χέρι. Στο πλευρό της άτυχης κοπέλας όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά της αλλά και οι φίλες της.

Βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή η 35χρονη

Βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή, εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, όταν και την επισκέφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 και έτσι όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Κυριακή (02/08).

Η 35χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος.

«Μετά το συμβάν πήγανε (στη φυλακή) μια φορά και μετά δεν ξαναπήγανε. Το μόνο που του είπε είναι ότι “εγώ θα βγω” αυτό του είπε. Τίποτε άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε καθόλου, να σωπάσει και ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει», ακούγεται να λέει στον ΑΝΤ1 άτομο που αναφέρεται ως συγγενής της κατηγορούμενης.

Εκείνη μπορεί να σιωπά, «μίλησαν» όμως το κινητό τηλέφωνο και το laptop της 35χρονης, όπως τονίζεται.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί βρήκαν ότι η 35χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους για να κάνει μάγια, έψαχνε να βρει «ειδικούς» που θα την εξυπηρετούσαν, ενώ σε έρευνα στο σπίτι της, οι Αρχές εντόπισαν χειρόγραφα που αποκαλύπτουν ότι πράγματι η φερόμενη ως δράστης επισκεπτόταν συστηματικά χαρτορίχτες για να της προβλέψουν το μέλλον της με πρώην σύντροφό της.

Από τα ευρήματα του κινητού και του φορητού υπολογιστή, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και σε δυο μέχρι στιγμής αναπάντητα ερωτήματα: ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρία από την οποία η φερόμενη ως δράστης προμηθεύτηκε την καυστική ύλη, αλλά και αν είχε συνεργό που πιθανώς τη βοήθησε, ακόμη και εν αγνοία του.

-Ad-