Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας «κλειδί» γνώριζε την εμμονή της 37χρονης με το θύμα

Την εμμονή της 37χρονης Έφης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην οποία επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, γνώριζε φίλος της, ο οποίος αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, ο 40χρονος παραδέχεται πως γνώριζε την εμμονή της δράστιδος με το θύμα και του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της. Εκείνος δεν το έκανε, λέγοντας της, όμως, ψέματα πως είχε κάνει ό,τι του ζήτησε.

Επιπλέον, η 37χρονη Έφη τον είχε ρωτήσει πού θα μπορούσε να βρει καυστικό υγρό για να κάνει την επίθεση, αλλά ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι θα υλοποιούσε το σχέδιο της. Ο ίδιος αποφάσισε κάποια στιγμή να σταματήσει να απαντά στις κλήσεις της.

«Κόλλαγε το κεφάλι της»

Χθες (16.09.2021), φίλη της 36χρονης μιλώντας στο «Live News», υποστήριξε ότι γνώρισε πως η καθ’ ομολογίαν δράστις επισκεπτόταν συχνά χαρτορίχτρες για να της πουν το μέλλον και περιγράφει την Έφη ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας όμως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «κολλούσε το μυαλό της».

«Δεν θέλω το κακό της, αλλά… ‘κόλλαγε’ το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, ‘κόλλησε’ το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουν την ιδέα… ε ‘μπούκωσε’ το κεφάλι της και το ‘κανε. Συνήθως ‘μπούκωνε’, αλλά βασανιζόταν η ίδια».

-Ad-