Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Τι έγινε με το «έξυπνο ρολόι»

Επίθεση ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο, φέρεται να σχεδίαζε η γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα.

Τα νέα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λαπτοπ της 35χρονης κατηγορούμενης ήταν ανατριχιαστικά.

Σύμφωνα με τον ANT1, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη δράστης έψαχνε να βρει τρόπο για να της επιτεθεί πάλι.

Αυτή τη φορά, όμως, μέσα στο νοσοκομείο, όταν συνειδητοποίησε ότι το κορίτσι ζει.

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προέβη ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας που τον περασμένο Μάιο δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ANT1 ο κ. Λύτρας, οι Αρχές ανακάλυψαν ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά το συμβάν.

Επιπλέον, μετά την επίθεση, η 35χρονη ήρθε σε επαφή με άτομο που γνωρίζουν οι Αρχές προσπαθώντας να μάθει αν είναι δυνατή η επίσκεψή της στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου, «με στόχο να της αφαιρέσει τη ζωή εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος», όπως είπε ο κ Λύτρας.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: