Επίθεση με βιτριόλι: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την 35χρονη που έχει προσαχθεί από το πρωί και ανακρίνεται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη με βάση τα στοιχεία που έχει η αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει πει κάτι σχετικά με την υπόθεση στους αστυνομικούς, ωστόσο, τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ οδήγησαν στην μετατροπή της προσαγωγής σε σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η βασική ύποπτη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπήρξε ερωτική αντιζηλία με αφορμή ένα add ενός άντρα στην Ιωάννα στο facebook.

Την ίδια ώρα, στην κατοχή της βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία φέρεται να είναι αυτή που χρησιμοποίησε για να καλέσει εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα.

Ωστόσο, το αν τα συγκεκριμένα ευρήματα έχουν σχέση με τη συγκλονιστική επίθεση με βιτριόλι θα διαπιστωθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Η 35χρονη, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στου Ζωγραφου. Κατά με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.