Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα η 35χρονη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονος Σάκης Κεχαγιόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα συμπληρωματικά στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τον σταδιακό έλεγχο των κινητών της αλλά και του υπολογιστή της κατηγορουμένης οδηγούν στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσε με εμμονή εδώ και μήνες την άτυχη Ιωάννα. Φωτογραφίες της Ιωάννας από το Facebook και το Instagram φέρονται να είναι αποθηκεμένες στο κινητός της όπως και εικόνες από την είσοδο του σπιτιού της από πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλιστα, οι αρχές συνδέουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με τις μαρτυρίες γειτόνων της Ιωάννας που έκαναν λόγο για μια μαυροφορεμένη γυναίκα η οποία παρακολουθούσε την πολυκατοικία τον περασμένη Ιανουάριο.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης στα οποία φέρεται να εκφράζει τον προβληματισμό της για διάφορες γυναίκες και τη σχέση τους με τον σύντροφό της.