Επίθεση με βιτριόλι: Σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπο της 34χρονης

«Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Αυτό δήλωσε η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

\Ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της ενώ δίπλα στην Ιωάννα βρίσκονται συνεχώς ειδικοί ψυχολόγοι που την παρακολουθούν.

«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο» είπε η κ. Καλοφώνου και σημείωσε πως προτεραιότητα είναι να βγει η Ιωάννα από τη μονάδα όπου νοσηλεύεται, ενώ η 34χρονη δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.

«Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να την βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια» τόνισε η γιατρός.

Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών μιλώντας στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε αισιόδοξος για την όραση της 34χρονης.

«Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους» είπε ο κ. Γιώργος Κυμιωνής και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο τέλος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «μαραθώνιο ζωής για την κοπέλα».