Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε ο φίλος του άνδρα «κλειδί»

Στις 5 Ιουνίου, οι αστυνομικοί εξέτασαν έναν άνδρα υπήκοο Μπανγκλαντές, στον οποίο είχε τηλεφωνήσει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Έτσι, έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας και στο διαμέρισμά της, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τα “εργαλεία” του εγκλήματος με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

Φίλος του Μπανγκλαντεσιανού μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για την επικοινωνία που είχε η 35χρονη με τον άνδρα “κλειδί”. Όπως είπε, τον συνάντησε σε ένα μπαρ και στη συνέχεια του ζήτησε να της βρει ανθρώπους για δουλειά. Συγκεκριμένα για να πλύνουν πιάτα σε ένα μαγαζί που είχε η ίδια.

Από την πλευρά της, γειτόνισσα του Μπανγκλαντεσιανού ανέφερε στην εκπομπή ότι “υπήρχε μία κινητικότητα από μυστική Αστυνομία, που ερχόταν εδώ και ψάχνανε και ρωτούσαν συγκεκριμένα αν έχουμε δει κάποιο άτομο, χωρίς να μας πουν περισσότερες λεπτομέρειες, αν ξέρουμε αν μένουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε αυτήν την πολυκατοικία. Μας έδειξαν μία φωτογραφία ενός άνδρα, αν τον αναγνωρίζουμε. Δεν ήταν ελληνικής καταγωγής”.