Επίθεση με βιτριόλι: Τι σημαίνει το «ΧΑΛ» στα σημειώματα της 35χρονης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε πριν από λίγο η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αστυνομικών.

Αν και με την πρώτη ανάγνωση είναι ακαταλαβίστικα και χωρίς ροή σκέψης, ωστόσο φαίνεται ότι αποτελούν σημειώσεις από όσα τις… αποκάλυψαν τα χαρτιά.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που έφερε στο «φως» το CNN Greece, όπως όλα δείχνουν δεν αποτελεί απόκομμα από ένα ημερολόγιο όπου κατέγραφε τις σκέψεις της η 35χρονη, αλλά σημειώσεις μετά από «ρίξιμο χαρτιών».

Όπως θα δείτε στο χειρόγραφο σημείωμα, αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ, η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για την γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ», η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

βιτρι

«Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχάριστο. Έχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει», γράφει στο σημείωμά της.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν η ίδια επισκέπτεται κάποιον που ρίχνει τα χαρτιά ή έχει προμηθευτεί η ίδια αυτή την τράπουλα.

Τι δείχνει η τράπουλα ΧΑΛ;
Όπως αναφέρεται και στο διαδίκτυο «η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π.

Η τράπουλα του Hal απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει με γοητευτικό τρόπο τα μυστικά του μέλλοντος».

-Ad-