Επίθεση με βιτριόλι: Ταξίδι στην Ισπανία στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί επιστρέφουν ξανά και ξανά στα social media της 34χρονης, προκειμένου να εντοπίσουν πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία ίσως μπορέσουν με τις μαρτυρίες τους να βοηθήσουν τις Αρχές.

Στο μικροσκόπιο φωτογραφίες και βίντεο από ταξίδια της τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας, στα οποία η ξανθιά καλλονή φαίνεται ν απολαμβάνει στο έπακρο μαζί με την παρέα της, την κάθε τους στιγμή. Μέσα από την έρευνα αυτή οι αστυνομικοί θεωρούν πως συλλέγοντας όλο και περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της 34χρονης σε συνεργασία πάντα μαζί της και τα πρόσωπα που την συντρόφευαν, τόσο θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο γύρω από την φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρίας, όπου εργάζεται στην Καλλιθέα.

Ένα από τα ταξίδια που ελέγχουν οι αρχές είναι αυτό που πραγματοποίησε λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Καρταχένα της επαρχίας Μούρθια, όπου βρίσκεται μια από της πιο διάσημες στον κόσμο πίστες αγώνων αυτοκινήτων “Circuito de Velocidad de Cartagena”. Από το ταξίδι αυτό η Ιωάννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φιγουράρει είτε δίπλα σε αγωνιστικά αυτοκίνητα είτε στους χώρους της πίστας.

Στο ταξίδι αυτό η 34χρονη δεν ήταν μόνη της, καθώς συντροφιά της είχε έναν από τους καλύτερους και ανερχόμενους Έλληνες οδηγούς ο οποίος βρέθηκε εκεί προκειμένου να συμμετέχει σε χειμερινό τεστ.

Μια από τις δοκιμές ο έμπειρος οδηγός την πραγματοποίησε έχοντας ως συνοδηγό στο πλευρό του την Ιωάννα, η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει. Την προσπάθεια τους αυτή η 34χρονη την έχει καταγράψει σε βίντεο που κόβει την ανάσα, καθώς οι ταχύτητες που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια της οδήγησης είναι εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live news του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ο οδηγός φέρεται να είναι ένα από τους δυο άνδρες, που θα κληθούν από τις αρχές προκειμένου να καταθέσουν αν γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

-Ad-