Επίθεση με βιτριόλι: Το μυστήριο με τη μάσκα

Η περιγραφή της Ιωάννας για την 35χρονη που της έριξε το βιτριόλι και οι εικόνες της 35χρονης όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι ένα σημείο που προβληματίζει την Αστυνομία.

Όπως ισχυρίστηκε η Ιωάννα, η γυναίκα φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα. Στα πλάνα όμως λίγο μετά την επίθεση στην άτυχη 34χρονη, η γυναίκα φοράει άσπρη μάσκα. Παρόλα αυτά, μπορεί η γυναίκα να είχε τον χρόνο να πετάξει τη μάσκα όπως αναφέρθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται ότι μια μαρτυρία των πρώτων ημερών έλεγε πως η δράστις έφυγε τρέχωντας και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα και αυτό είναι ένα θέμα που προβλημάτιζει την ανάκριση.

Η 35χρονη, που αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη 16 Ιουνίου, χαρακτηρίζεται απο τους αστυνομικούς σκληρή και αποστασιοποιημένη. Αρνείται να δει ακόμα και τους δικούς της και τον μόνο που έχει δεχθεί είναι ο αδερφός της, ο οποίος της πήγε κάποια ρούχα.

Δεν έχει ομολογήσει και δεν απαντά σε καμία ερώτηση. Μάλιστα όπως λέει ο συνήγορός της, δεν εχει βάλει μπουκιά στο στόμα της εδώ και τρεις ημέρες.