«Επίθεση» Παππά σε Μαρινάκη για τη Nova

Στην επικείμενη εξαγορά της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τη δίκη για τα στημένα ματς που άρχισε σήμερα αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open TV.

«Υπάρχουν τρία μείζονα ζητήματα για την υπόθεση Nova-Μαρινάκη» δηλωσε και αναφέρθηκε στη δίκη των στημένων που ξεκινά σήμερα: «μακάρι να βγει ότι δεν έχει εμπλοκή ο άνθρωπος».

Για την πλατφόρμα της Nova, επεσήμανε: «Η προοπτική αγοράς της Nova από τα συμφέροντα Μαρινάκη θα προκαλέσει σύγκρουση συμφερόντων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με απλά λόγια, θα ελέγχεται από τον Ολυμπιακό πώς και πότε θα πληρώνονται οι άλλες ομάδες. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να επέμβει επιτροπή αθλητισμού.

Το δεύτερο είναι ότι στον χώρο του Τύπου υπάρχει συγκέντρωση.

Το τρίτο είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να τα λάβουμε και αυτά υπ’ όψιν. Βάσει δημοσιεύσεων και συζητήσεων είναι το ύψος του κουρέματος που συζητείται για να γίνει η αγορά. Θα πρέπει οι ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες να είναι προσεκτικές, γιατί έχει χύσει ιδρώτα ο ελληνικός λαός κι άλλες επιχειρήσεις παρακαλάνε για λίγα χιλιάρικα να ανασάνουν. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση τη Δευτέρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για την προανακτριτκή για την υπόθεση Novartis δήλωσε:

«Προφανώς και δεν θα ψηφίσω την προανακριτική. Και η ΝΔ δια του αρχηγού της έχει χαρακτηρίσει σκάνδαλο την υπόθεση. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Να την αποσυμφορήσουμε την κουβέντα. Η κυρία Ράικου κάνει λόγο για σκάνδαλο και χρηματισμό στην επιστολή παραίτησή της. Υπάρχει διερεύνηση ενός σκανδάλου, το οποίο χαρακτηρίζεται έτσι από όλες τις πολιτικές πλευρές».

Για τον Παπαγγελόπουλο είπε: «Επιχειρείται μία αντιστροφή της πραγματικότητας από τη ΝΔ. Δεν είναι σκευωρία αυτά που δήλωνε ο Φρουζής, δεν είναι σκευωρία ότι η Ελλάδα πλήρωνε περισσότερα για φάρμακα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Η απόδειξη παράνομων πράξεων δεν είναι δουλειά δική μας. Η δήλωση Παπαγγελόπουλου ήταν ακριβής κι έχει επαναληφθεί από δικαστικούς. Το τι θα αποδειχθεί θα δούμε».

-Ad-