«Επίθεση» Τσακαλώτου σε Πέτσα για το ταμειακό απόθεμα των 32 δις. ευρώ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξαπέλυσε επίθεση στον στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα με αφορμή τη δήλωσή του ότι αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός πως υπάρχει ένα ταμειακό απόθεμα της τάξης των 32 δισ. ευρώ, που μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού.

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο Facebook, εννοώντας ότι αυτό για το οποίο κατέκριναν την προηγούμενη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, την ύπαρξη ενός αποθέματος, τώρα το Μέγαρο Μαξίμου το αντιμετωπίσει ως κάτι θετικό.

Η ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου έχει ως εξής:

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα… (Για τη Δεξιά)

1. Ο κ. Πέτσας καταλαβαίνει ότι το μαξιλάρι είναι πλεονέκτημα

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα… (Για το Κέντρο)

2. Ο κ. Μόσιαλος τονίζει στις 6/3 στην κεντροδεξιά την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας: “Έδωσα έμφαση στη σημαντική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Είπα ότι τώρα προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και όχι η περαιτέρω μείωση των φόρων. Αυτό δυσαρέστησε πολλούς φίλους στο κεντροδεξιό φάσμα του πολιτικού συστήματος.”

Χθες οι πρώην δυσαρεστημένοι καλούσαν σε χειροκροτήματα. Ο κόσμος χειροκρότησε όχι για αυτούς αλλά για τους άνδρες και τις γυναίκες του δημόσιου συστήματος υγείας. Οι πρώην δυσαρεστημένοι ας ξεκινήσουν πληρώνοντας τις υπερωρίες γιατρών και νοσηλευτών. Ας συνεχίσουν ενισχύοντας ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας».