Επίθεση βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφος της 35χρονης αποκάλυψε την αιτία του χωρισμού τους

Σε βάρος της 35χρονης που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η 35χρονη πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Η γυναίκα σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.

Κίνητρο της επίθεσης ήταν ότι η 35χρονη θεωρούσε πως η Ιωάννα εισέβαλε ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με αποτέλεσμα να χωρίσει από τον δικηγόρο σύντροφό της έπειτα από έντονους καβγάδες εξαιτίας της ζήλιας της. Ένα αίτημα φιλίας που είχε στείλει στο Facebook στην 34χρονη ο δικηγόρος ήταν αυτό που πυροδότησε τη ζήλια της. Το μένος της εναντίον της Ιωάννας διήρκησε μήνες και στο διάστημα αυτό φαίνεται ότι προετοίμαζε την εκδίκησή της.

Ο πρώην σύντροφος της 35χρονης κλήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, ωστόσο διέψευσε τους ισχυρισμούς της, ότι διατηρούσε σχέση με την Ιωάννα και επισήμανε ότι η 35χρονη τη θεωρούσε εσφαλμένα ως εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους και πρόσθεσε ότι αναγκάστηκε να διακόψει μετά τις αλλεπάλληλες σκηνές ζηλοτυπίας εκ μέρους της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso