Ερχεται καιρικό… σοκ – Αρναούτογλου Πότε και πού θα φτάσει τους 43 βαθμούς Κελσίου

Ο καιρός των τελευταίων ημερών φαίνεται να έχει τρελάνει για τα καλά τον κόσμο καθώς αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες θυμίζουν περισσότερο Αύγουστο.

Σήμερα, ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει αν και θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδο με τις βροχές και τους ανέμους που έρχονται να δροσίζουν λίγο το τοπίο.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει και να μας συντροφεύσει καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, που σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα θα είναι ένα από τα πιο ζεστά καλοκαιριά των τελευταίων ετών με κύριο χαρακτηριστικό των καύσωνα.

Μάλιστα, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός από το Σάββατο (8.6.2024), ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται και επίσημα ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού.

Για καύσωνα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος αναφέρει πως έρχεται νέο κύμα ζέστης: «Nέο κύμα έντονης ζέστης πιθανώς και με χαρακτηριστικά καύσωνα από τις 11 Ιουνίου και μετά».

Ο γνωστός μετεωρολόγος δίνει τις θερμοκρασίες των επομένων ημερών αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, στην Αττική και στην Κρήτη μακριά από τη θάλασσα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 42 με 43 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Nέο κύμα έντονης ζέστης πιθανώς και με χαρακτηριστικά καύσωνα από τις 11 Ιουνίου και μετά!

Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 13 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Σας ευχαριστώ όλες / όλους ειλικρινά πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!