Έρχεται στην Ελλάδα ο Μάικ Πομπέο

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Με κεντρικό ομιλητή τον Μάικ Πομπέο και 300 συμμετέχοντες από 22 χώρες θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από 26-28 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, το τέταρτο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων.

Επίσης, θα συμμετάσχουν η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δρ. Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη και ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Vilnius Gintaras Grušas, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι μια αφοσιωμένη ομάδα ηγετικών προσωπικοτήτων, που εργάζεται αδιάκοπα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους και τη διασφάλιση του μέλλοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου – του ιστορικού πνευματικού κέντρου των 300+ εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου έρχεται ως συνέχεια των τριών προηγούμενων Συνεδρίων για τη θρησκευτική ελευθερία, που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο της Γερμανίας και στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Η κυβέρνηση είναι ένοχη και παίζει τα ρέστα της για να σωθεί
12 Φεβρουαρίου, 2025