Ερμιονίδα: «Το παιδί βρέθηκε με μια φαλτσέτα στο πρόσωπο»

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα, μέσα στο σχολείο του στην Ερμιονίδα.

Οι δύο 17χρονοι πήγαν με φαλτσέτα και ξύρισαν το «μουστάκι» του 12χρονου, την ώρα του διαλλείματος, αφαιρώντας του και 2 ευρώ που είχε πάνω του.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν μετά την καταγγελία που έκανε ο 12χρονος με τη μητέρα του στις Αρχές και ο πατέρας του ενός δήλωσε ότι, ο γιος του είχε μαζί του τη φαλτσέτα, «γιατί θέλει να γίνει κομμωτής», υποβιβάζοντας το βίαιο περιστατικό και κάνοντας λόγο για «παιχνίδι».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπήρχε καμία συναίνεση και δεν είναι πλάκα να κυκλοφορούν παιδιά με φαλτσέτα στο σχολείο».

«Αν είχε αντιδράσει, δεν ξέρει κανείς τι θα του είχαν κόψει», πρόσθεσε ο Γιώργος Γεωργόπουλος, τονίζοντας ότι οι δύο 17χρονοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πατέρα του 17χρονου είπε πως, «υπάρχουν σχολές κομμωτικής γι’αυτά τα πράγματα, το σχολείο δεν είναι κομμωτήριο» και υπογράμμισε πως, ο 12χρονος είναι σε κατάσταση σοκ.