Ερντογάν: Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του – Ζήτησε συμβουλές από Ισραηλινό καρδιολόγο

Σε Ισραηλινό καρδιολόγο απευθύνθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα. Ο γιατρός είναι ο Itzhak Shapira από το νοσοκομείο Sourasky του Τελ Αβίβ.

Ο Shapira θεωρείται ο καρδιολόγος που συμβουλεύει τους παγκόσμιους ηγέτες.

Μετά την είδηση άρχισαν να φουντώνουν για ακόμα μία φορά τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Ερντογάν και ότι μπορεί να αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, όπως αναφέρει το ethnos.gr

Ερντογάν προς τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού: «Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες»

Επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος και προς την επονομαζόμενη «Χάρις Αλεξίου της Τουρκίας» Σεζέν Ακσού, η οποία τον τελευταίο καιρό δέχεται επιθέσεις από την τουρκική ηγεσία. «Εσείς είστε αυτοί που θα σταθείτε όρθιοι ενάντια σε όλα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον πρωτόπλαστό μας τον Αδάμ. Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες. Είναι καθήκον μας να τους δείξουμε τα όρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Το τραγούδι της Σεζέν Ακσού, της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της Τουρκίας «Ζώντας κάτι υπέροχο», που κυκλοφόρησε το 2017, βρέθηκε στο στόχαστρο του Εθνικού Κινήματος Μπέκα, γνωστό για την εγγύτητά του στο κυβερνών κόμμα AKP

Πολλοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές στην Τουρκία έχουν μπει στο στόχαστρο για τραγούδια τους που θεωρούνται ότι περιέχουν στίχους που στρέφονται κατά της κυβέρνησης και του Ισλάμ. Πολλοί Τούρκοι καλλιτέχνες αλλά και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην κορυφαία καλλιτέχνιδα.