«Έρως ανίκατε τάχα»: Ο Χρήστος Φασούλας μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια του έρωτα

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Χρήστος Φασούλας, έρχεται για ακόμα μια φορά να μας ταξιδέψει μέσω των λέξεων που πλάθει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Έρχεται με μια ιστορία για τον έρωτα που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Πολλοί έχουν γράψει για τον έρωτα. Ή μάλλον για να λέμε την αλήθεια, ο έρωτας, είναι σχεδόν πάντα το βασικό αντικείμενο. Το πιο πολυσυζητημένο. Για αυτό λένε ότι σημασία έχει, κυρίως, ο τρόπος που θα πεις την ιστορία. Και ο τρόπος του Χρήστου Φασούλα έχει κάτι ιδιαίτερο, κάτι καθηλωτικό.

«Η γυναίκα και ο άντρας, την ιστορία των οποίων θα διαβάσετε παρακάτω, είναι δύο από τις πιο μεγάλες, τις πιο χτυπητές, τις πιο οικτρές μου αποτυχίες. Τους κυνηγάω από καταβολής κόσμου. Σε όλες τις ζωές τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας εξάπτοντας την φαντασία των αναγνωστών.

Ακολουθεί ο πρόλογος του βιβλίου με τον συγγραφέα να τονίζει πως «ούτε τρία λεπτά υπόθεση δεν είναι. Κι αν μετά δεν θέλετε να διαβάσετε και τη συνέχεια, θα πάει να πει ότι έχω αποτύχει παταγωδώς ως συγγραφέας…».

Πού βρίσκουμε το βίβλίο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Χρήστος Φασούλας: «Ύστερα από μία δεκαετία συγγραφικού μπλοκαρίσματος -κρίση, ανεργία και διάφορα άλλα εμπόδια γαρ-, να που κατάφερα να ολοκληρώσω το… καταραμένο δέκατο βιβλίο μου. Και μάλιστα είχα κάμποσες προτάσεις από γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Επειδή, ωστόσο, μέσα σ’ αυτά τα δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στον χώρο των εκδόσεων και γενικότερα του βιβλίου, αποφάσισα να δοκιμάσω αρχικά την τύχη μου στον χώρο της διαδικτυακής αυτοέκδοσης, και αργότερα βλέποντας και κάνοντας.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, είναι έτοιμο το e-book, και μάλιστα σε αρκετά, πιστεύω, προσιτή τιμή. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη και η έντυπη έκδοση, το τυπωμένο βιβλίο δηλαδή, το οποίο επίσης θα μπορεί ο καθένας να παραγγείλει online. Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν. Για να δούμε ποιος/α/ποιο θα μου κάνει σεφτέ…
Το e-book εδώ: https://bit.ly/40dlwnD

Ποιος είναι ο Χρήστος Φασούλας

Ο Χρήστος Φασούλας γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 στον Αλμυρό Βόλου. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε το λύκειο και εν συνεχεία την Πάντειο. Μολονότι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, προτίμησε τις… αθλητικές, κι έτσι το 1983 πρωτοξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1993, έχοντας εργαστεί σε όλα τα μέσα (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση), ωστόσο το γράψιμο είναι αυτό που τον κέρδισε.

Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες “Φίλαθλος”, “Φως των Σπορ”, “Sportime”, “Πρώτο Θέμα”, με το ραδιοφωνικό σταθμό “Planet” και το συνδρομητικό κανάλι “Supersport”.

“Ένα σπίτι θυμάται”, “Ο εραστής της αβύσσου”, “Ο έρωτας δεν κάνει για πιλότος”, είναι μόνο μερικά από τα βιβλία που έχει γράψει.