Ερωτική απογοήτευση πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 25χρονου έξω από ξενοδοχείο

Συναγερμός στο Ηράκλειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε 25χρονος, έξω από ξενοδοχείο, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών…

Μάχη με το χρόνο έδωσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, μετά την αυτοκτονία που έκανε 25χρονος. Ο νεαρός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών έξω από ξενοδοχείο και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι στενοί συγγενείς του παρολίγον αυτόχειρα παραμένουν συγκλονισμένοι από τα όσα έγιναν. Οι δικές τους καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, 25 μόλις ετών, ο οποίος μετά από ερωτική απογοήτευση, ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 25χρονος βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση και την ώρα που ήταν σε εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από περαστικούς που ειδοποίησαν τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σε νοσοκομείο για πλύση στομάχου ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική για εξέταση.