Ερρίκος Πετιλόν: «Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου»

Για τη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο μίλησε στην εκπομπή « Μεσάνυχτα» με την Ελεωνόρα Μελέτη ο Ερρίκος Πετιλόν.

«Έχω μεθοριακή διαταραχή, μοιάζει με τη διπολική […] Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό που ζει. «Αν δεν έχεις μία φαρμακευτική αγωγή ή βυθίζεσαι ή χάνεις τον έλεγχο» τόνισε.

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό» είπε. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η εξάρτηση από τις ουσίες χάλαγε τις σχέσεις του με τις γυναίκες, ενώ για όσα ακούστηκαν για το κλεμμένο κινητό είπε: «Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου».

«Όταν σταματάω με τη φαρμακευτική αγωγή υποτροπιάζω με τα ναρκωτικά» είπε.

«Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα μου δείχνουν εμπιστοσύνη» είπε μεταξύ άλλων. «Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη ζευγάρι διαρρηκτών στη Νέα Πέραμο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Νωρίτερα η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Διαδικτυακή απάτη – Παρίσταναν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και απέσπασαν 28.000€
8 Φεβρουαρίου, 2025
«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη
8 Φεβρουαρίου, 2025
Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Έγγραφο για το «μπάζωμα» του χώρου – Πότε δόθηκε η εντολή για τη μεταφορά των χωμάτων
8 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας 41χρονου που «κατέληξε» στο τροχαίο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστά την επόμενη εβδομάδα τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη, Αμοργό – «Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα με πολύ έντονο ρυθμό»
8 Φεβρουαρίου, 2025
Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι – Τον ενοχλούσε το κλάμα του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
8 Φεβρουαρίου, 2025