Εστίαση: Βήμα – βήμα το άνοιγμα – Ο επίσημος οδηγός του ΕΦΕΤ (PDF)

Τον οδηγό επαναλειτουργίας της μαζικής εστίασης από τις 25 Μαΐου δημοσιεύει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Τον «Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση» εν όψει της επαναλειτουργίας των εστιατορίων εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ).

Δείτε αναλυτικά τον οδηγό εδώ.

Στην ομάδα που συνέταξε τον οδηγό συμμετείχαν, εκτός από στελέχη του ΕΦΕΤ, εξέχοντες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.

-Ad-