«Έσβησε το χαμόγελό της»: Θρήνος για την 36χρονη Χρυσούλα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο αθλητισμός και το βόλεϊ καθώς μια πολύ νεαρή προπονήτρια, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 36 ετών!

Η χαμογελαστή προπονήτρια, Χρυσούλα Κατριλιώτη, εργαζόταν στον Παναθλητικό Όμιλο Μουδανιών, ο οποίος και έκανε γνωστή την απώλειά της.

Τα μηνύματα που συνοδεύουν την τραγική είδηση, δείχνουν πόσο καλοσυνάτη και αγαπητή ήταν:

“Υπέροχο κορίτσι!!! Πολύ κρίμα. Καλό παράδεισο να έχει!!!”

“Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τα αγαπημένα τους άτομα σταματούν να τα θυμούνται. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί της… θα είναι πάντα στη μνήμη μας με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Καλό παράδεισο Χρυσούλα μας”
“Δεν υπάρχουν λόγια!!! Καλό Παράδεισο Χρυσούλα μου γλυκιά!Ένα πλάσμα τόσο γενναιόδωρο, δοτικό, φωτεινό! Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με τον καλό τον λόγο! Πήρες τα κορίτσια μας από μικρά και κοντά σου μεγάλωσαν,σε λάτρεψαν! Δεν μπορώ να το πιστέψω! τόσο κρίμα και άδικο! Είχα την Ζωουλα σου στην τάξη μου, έχεις αφήσει το στίγμα σου και σαν μανούλα! Πανέμορφη υπέροχη καλοσυνάτη Χρυσούλα μου , ένας άγγελος στην γειτονιά των αγγέλων!Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη! Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δύναμη και κουράγιο! Καλό ταξίδι Χρυσούλα μου, έφυγες τόσο νωρίς…..”
“Τα λόγια περισευουν… Υπέροχος άνθρωπος, κορίτσι όλο ζωή και χαμόγελο.. Καλό παράδεισο αγαπημένη μας. Θα είσαι για παντα στην καρδιά μας.. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της!”
“Ο πιο γλυκύτατος άνθρωπος που γνώρισα δεν είναι πια στα γήπεδα στους πάγκους και στην κερκίδα… τεράστιο κενό… συλλυπητήρια… λείπει ήδη”
“Τα λόγια περισευουν γιαυτό το υπέροχο κα χαμογελαστό κορίτσι που αγαπησαμε όλοι οι Μουδανιωτες και όχι μόνο! Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της και καλή δύναμη! Θα την θυμόμαστε παντα με αγάπη!!!”
“Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο της και θα την έχουμε στην καρδιά μας όπως κ αυτή είχε πάντα τα παιδιά μας… καλό παράδεισο Χρυσούλα μου..”
“Κρίμα!!! Έχουμε παγώσει από την στιγμή που το μάθαμε. Καλό Παράδεισο να έχει. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της και περισσότερο στο κοριτσάκι της και στην μανούλα της. Δεν υπάρχουνε λόγια παρηγοριάς!!!!”
Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Βαρύ το πένθος για την ομάδα μας..
Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένα μέλος της οικογένειας μας… Η προπονήτρια των κοριτσιών, η δική μας Χρυσούλα Κατριλιώτη, μόλις 36 ετών…
Είμαστε συγκλονισμένοι… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.
Χρυσούλα θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας… Δεν υπάρχουν λόγια…”