Εθνική Σερβίας: Γροθιές, σεξ και σκάνδαλα – Νέο ερωτικό τρίγωνο

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του «σκανδάλου» Βλάχοβιτς και λίγες ώρες μόνο πριν τη μεγάλη μάχη της εθνικής Σερβίας με την Ελβετία που θα κρίνει την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ του Κατάρ, «έσκασε» και νέα φημολογία που κάνει λόγο για κρυφή σχέση παίκτη με τη γυναίκα συμπαίκτη του.

Εθνική Σερβίας: Την φήμη αυτή διέδωσε ένας Άγγλος δημοσιογράφος, ο Ρίτσαρντ Γουίλσον μέσα από ανάρτηση στο Twitter. Εκεί ο Γουίλσον έγραψε πως «το σκάνδαλο ήταν τέτοιο που οι τέσσερις ήρθαν στα χέρια μέσα στα αποδυτήρια».

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο «σκάνδαλο» εμπλέκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς (όπως σας είχαμε αναφέρει χτες), ενώ ο άλλος παίκτης που μπαίνει στο στόχαστρο είναι ο Νεμάνια Γκούντελι. Αμφότεροι μάλιστα έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσης στη μάχη της Σερβίας με το Καμερούν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)


Μέσω των tweets, ο Άγγλος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Βλάχοβιτς και ο Γκουντέλι είχαν «κρυφές σχέσεις» με τις συζύγους του τερματοφύλακα Πρέντραγκ Ράικοβιτς και του επιθετικού Λούκα Γιόβιτς, αντίστοιχα.


Το ίδιο υποστηρίζει ότι συνέβη και με τον Γκουντέλι και τη σύζυγο του Γιόβιτς, το 31χρονο μοντέλο Σοφία Μιλόσεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όλοι οι «εμπλεκόμενοι» έχουν προχωρήσει σε διάψευση του δημοσίευματος με τον πιο ξεκάθαρο και δημόσιο τρόπο.


Επιπλέον ο Άγγλος δημοσιογράφος που προκάλεσε αυτό το χαμό και την αναστάτωση στην ομάδα, αλλά και στα social media παγκοσμίως, μετά το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις των Βλάχοβιτς και Γκουντέλι αποφάσισε να αφαιρέσει τα tweets που αποκάλυπταν το φερόμενο «σεξουαλικό σκάνδαλο» στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.